Kijkers hebben duidelijke boodschap voor VTM: ‘Wij willen meer!’

0
Kijkers hebben duidelijke boodschap voor VTM: ‘Wij willen meer!’
Foto: DPG Media

De opnames van Tien Om Te Zien in Middelkerke waren fantastisch, heel wat mensen die aanwezig waren hebben van de opnames genoten. Meer dan 20 artiesten op het podium van Tien Om Te Zien, het was zalig om erbij te zijn.

Niet alleen de artiesten waren enthousiast, ook de 5.000 aanwezigen waren dat. “Het was fantastisch”, laat Peggy weten. En ook Wendy vond het leuk. En ook mensen als Davy vond het zalig.

Het is duidelijk dat de terugkeer van Tien Om Te Zien een schot in de roos was. Als dit éénmalig was, dan is VTM gek! Dat is wat de aanwezigen schrijven. “VTM, ik denk dat het duidelijk is..KOM AUB TERUG MET 10 om te Zien!!! Zoals je merkt is dit weer een schot in de roos..nieuwe lichting muzikanten..nieuwe muziek,en de sector heeft het nodig, alsook het publiek..zeker weten dat jullie weer een kijkcijfer kanon hebben..luister eens naar jullie kijkers..”, schrijft Wijnand op Facebook. En ook Nicole heeft haar mening klaar: “Hopelijk beginnen ze bij VTM te snappen dat DIT moet terugkomen, kijkcijfers gegarandeerd!!”.

“Kunnen ze beter ook terug maken dan al die zever da ze nu maken op vtm. Tien om te zien daar zag je tenminste elke week naar uit en konden luidkeels meebrullen. Van mij moet dit terug komen 😍🤍”, laat Kim weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven