Klaasje van K3 onthult haar ideale man: “ik hou van stoere jongens”

0
Klaasje van K3 onthult haar ideale man: “ik hou van stoere jongens”
Foto: Photo News

Klaasje Meijer onthult in Lotte Gaat Diep, de podcast van Lotte Vanwezemael hoe haar ideale man eruitziet.

“Ik hou van stoere jongens, die gevat zijn. Ik hou immers van de confrontatie en een beetje discussiëren. Ik denk dat mijn vorige love interests dat allemaal wel gemeen hadden. Het verschil met Max is dat hij me ook tot rust brengt”, onthult Klaasje waarom ze al zeven jaar gelukkig samen is met Max.

Al moet de zangeres toegeven dat ze ook wel een tikkeltje jaloers kan zijn in een relatie: “De meeste mensen vragen altijd of Max niet jaloers is”, verduidelijkt Klaasje bij Seksuolotte. Maar Max is niet echt jaloers dat zijn partner zo populair is als ‘de knappe van K3’.

“Hij kan dat makkelijk van zich afschudden, maar ik kan me weleens druk maken wanneer Max bijvoorbeeld met steeds weer dezelfde collega moet afspreken. ‘Als hij haar maar niet leuker of aantrekkelijker gaat vinden dan mij’, denk ik dan”, onthult Klaasje Meijer.

Gelukkig is hun relatie zo sterk dat Klaasje die onzekerheid in een vroeg stadium durft uit te spreken. “En dan kan Max me geruststellen”, klinkt het verliefd bij Klaasje Meijer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven