Andy Peelman doet akelige onthulling: “dan loopt het gegarandeerd fout”

0
Andy Peelman doet akelige onthulling: “dan loopt het gegarandeerd fout”
Foto: Photo News

Andy Peelman heeft een passie voor auto’s, en dan vooral snelle racewagens. Het is de enige hobby waar De Buurtpolitie-acteur veel geld aan spendeert. Sinds enkele jaren is Andy ook beginnen racen…

Als je met zo’n raceauto over het circuit scheurt, ben je eigenlijk een beetje weg van de wereld, geeft Andy Peelman toe in Primo.

“In zo’n auto mag je alleen maar aan die auto en aan het circuit denken. Als je aan iets anders durft denken, loopt het fout. Dan ga je uit de bocht. Het vereist opperste concentratie”, erkent Andy Peelman het grote gevaar van racen.

Met racen op een circuit heeft Andy Peelman ondertussen al redelijk wat ervaring, maar zijn grote droom is om ooit de Parijs-Dakar rally te rijden. Vooral de onvoorziene omstandigheden van een rally spreken hem enorm aan, geeft Andy Peelman toe in Primo. Al is rally rijden misschien wel nóg gevaarlijker dan racen op een circuit.

“Je moet het lot niet uitdagen, dat is misschien waar, maar wat moet gebeuren zal gebeuren. Dat klinkt nu misschien heel fatalistisch, maar ik heb geen schrik om te sterven”, klinkt het nuchter bij Andy Peelman in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven