Willy Sommers gelooft in comeback van Tien Om Te Zien: “dat is een stap in de goede richting”

0
Willy Sommers gelooft in comeback van Tien Om Te Zien: “dat is een stap in de goede richting”
Foto: DPG Media

Willy Sommers is ervan overtuigd dat VTM denkt aan een comeback van Tien Om Te Zien. De eenmalige terugkeer van TOTZ op 25 augustus lijkt een test voor een definitieve terugkeer van het muziekprogramma.

“Heel Vlaanderen kijkt reikhalzend uit naar de show, vermoed ik. Dat wordt weer een magisch muzikaal feest. De verwachtingen zijn hoog en de optredende artiesten zijn echt in de wolken met dit fantastische initiatief”, klinkt het enthousiast bij Willy Sommers in Dag Allemaal.

Dat VTM naast Willy en Anne ook jong talent als Laura Tesoro en Aaron Blommaert laat presenteren, vindt Willy een goede zaak: “Volgens mij laten ze nu Laura en Aaron ook proefdraaien om die volgend jaar in te zetten bij een eventuele nieuwe ‘Tien Om Te Zien’”, spreekt Willy Sommers zijn grootste hoop uit in Dag Allemaal.

Willy Sommers droomt immers van een terugkeer van TOTZ: “Het archiefprogramma doet het heel goed, en als er ook zoveel volk kijkt naar de grote show, betekent dat misschien een nieuwe stap in die richting.” En dat zou een zegen zijn voor de nieuwe generatie artiesten die vandaag zo weinig kansen krijgt, meent Willy Sommers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven