Vriendinnen uit De Buurtpolitie laten fans watertanden

0
Vriendinnen uit De Buurtpolitie laten fans watertanden
Foto: DPG Media

Ianthe Tavernier en Dorien Reynaert kennen we allemaal als inspectrices Floor en Femke in De Buurtpolitie. De twee actrices werden er hartsvriendinnen en nog steeds blikken ze met een warm gevoel terug op hun tijd bij De Buurtpolitie.

“Het ziet er allemaal simpel uit, en sommigen vinden het slecht geacteerd, maar je moet enorm veel skills bovenhalen om die draaidagen tot een goed einde te brengen. Het was hard werken én een goede leerschool”, vertelt Ianthe Tavernier in Story.

Ondanks de soms wat smalende kritiek staan beide actrices nog steeds achter het populaire VTM-programma: “Ianthe en ik staan daar nog steeds achter, dat was voor ons beiden de start. Daardoor zijn ook andere deuren opengegaan en zijn we, als persoon en als actrice, geëvolueerd.”

Of er ooit nog nieuwe afleveringen van De Buurtpolitie komen, blijft onduidelijk, maar in Story pakken beide actrices uit met goed nieuws voor hun fans…

“Samenwerken zien we wel nog eens zitten, we zijn zelfs bezig met een eigen project van ons tweetjes. Het staat nog in z’n kinderschoenen, maar het belooft iets heel cools te worden. Wordt vervolgd…” klinkt het mysterieus bij Dorien Reynaert in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven