Spanning tussen André Hazes en Sarah: “Klein discussiepunt tussen ons”

0
Spanning tussen André Hazes en Sarah: “Klein discussiepunt tussen ons”
Foto: DPG Media

De Nederlandse zanger André Hazes is nooit dol op school geweest, hij was dan ook al op jonge leeftijd met zijn muzikale carrière bezig en dan hoort optreden op zondagavond er uiteraard bij. Op maandag zat André zelden met een fris hoofd in de les.

En toch heeft André het gemaakt, dat is het minste dat je kan stellen. Vandaag is hij heel wat wijzer dan toen. “Uitgeleerd ben je nooit, ik wil me blijven ontwikkelen”, vertelt hij in zijn column in het Nederlandse Superguide. “Thuis hebben we een klein discussiepunt: Sarah zou het liefst willen dat we Spaans gaan leren omdat haar familie een huis heeft in Spanje, maar ik voel meer voor Italiaans”, lacht e zanger.

“Bestel ik soepeltjes een ‘cááppuccíííno’ op een Italiaans terras, dan voel ik gewoon dat ik het in me heb, die Italiaanse tongval”, gaat Hazes verder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven