Problemen voor Candice en Marijn: “het zou jammer zijn mocht het daardoor mislopen tussen ons”

0
Problemen voor Candice en Marijn: “het zou jammer zijn mocht het daardoor mislopen tussen ons”
Foto: VTM

Marijn en Candice zijn ondertussen tien maanden getrouwd, maar nog steeds woont het Blind Getrouwd-koppel niet samen. De afstand tussen hun beide woonplaatsen blijft een struikelblok vormen.

Candice en Marijn raken het maar niet eens over waar ze zich willen settelen: “Dat klopt, maar onze liefde is sterker dan dat. Het zou jammer zijn dat het daardoor zou mislopen tussen ons, daarvoor zie ik Marijn te graag”, onthult Candice in Story.

In de weekends trekt Candice naar Marijn in Binkom en tijdens de schoolvakanties probeert Candice ook op weekdagen bij haar echtgenoot te zijn. “Maar ik moet rekening houden met mijn twee katten”, benadrukt Candice.

Voorlopig zien noch Marijn, noch Candice echter graten in hun unieke situatie: “Voorlopig zijn we allebei gelukkig met de huidige situatie. We hebben nog niet beslist hoe we het in de toekomst gaan doen”, klinkt het bij Candice.

Ook voor Marijn zijn het vooral zijn dieren die het obstakel vormen om naar Beveren te verhuizen, maar daar heeft Candice een praktische oplossing voor.

“Maak je geen zorgen, we vinden wel een stuk bouwgrond in Beveren waar al je beesten kunnen staan”, lacht Candice in Story. “We vinden wel een oplossing. Of we schrijven ons in voor Blind Gekocht, in mijn regio”, lacht Candice, maar dat ziet Marijn niet meteen zitten.

Ooit zal de knoop echter toch doorgehakt moeten worden, want het koppel heeft immers ook een kinderwens. Wordt vervolgd…?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven