Laura Lieckens maakt komaf met verleden: hij moet weg

882
Foto: VTM

Laura Lieckens heeft de knoop doorgehakt. Nu zij een nieuwe vriend heeft, is het tijd om het verleden achter haar te laten.

De dood van Lara Switten heeft één en ander in de hand gewerkt, maar nu is het echt zover: Laura doet haar trouwkleed waarin zij bij ‘Blind Getrouwd’ met Sonny trouwde weg. En hoe dan nog. De blondine heeft besloten om het kleed te verloten.

“Ik ga mijn trouwkleed verloten!!! Dit als steun naar Lara Switten toe! En de mensen die ik in mijn omgeving veel te vroeg heb moeten afgeven”, laat Laura Lieckens weten.

Zij weet ondertussen ook al hoe zij één en ander zal organiseren. “Iedereen kan een lotje van 10 euro kopen voor een bepaalde datum. Een onschuldige hand zal de winnaar kiezen. Het volledige bedrag gaat integraal naar het Leuvense Kankerinstituut. Voor mogelijke twijfelaars, alles zal rechtstreeks met de bank verlopen en een externe rekening.”

Het is de bedoeling dat de loterij nog deze maand start. Mooi initiatief, niet?Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be