Koen Wauters schrikt zich rot als Conner Rousseau iets over Zita onthult

0
Koen Wauters schrikt zich rot als Conner Rousseau iets over Zita onthult
Foto: VTM

Als Koen Wauters dacht dat hij alles over zijn dochter Zita wist, dan zit hij er compleet naast en zelfs nog geen klein beetje.

Tijdens de opnames van ‘Waarheid, Durven of Doen’ vertelde politicus dat hij af en toe berichten stuurt naar Zita Wauters. Koen, die languit in de zetel lag, zette zich vrij snel recht. Conner Rousseau kreeg zijn volledig aandacht.

“Uw kinderen drinken wel hé”, zegt Conner tijdens een gesprek in de tuin. Barbara Sarafian, die één van de andere gasten is, vraagt zich af hoe Conner dat weet. “Ik heb wat contact met de dochter van Koen via Instagram, soms.”

Koen denkt even dat hij iets gemist heeft. “Met mijn dochter op Instagram? Meent gij dat? ” reageert de zanger en presentator verbaasd. “Dat wil dan zeggen dat jullie elkaars dingen liken ofzo? Dat ge elkaar volgt?”, gaat Koen verder.

En dat bevestigt Conner Rousseau uiteraard. “En ook dat wij al gesprekken gehad hebben”, reageert Conner.

Koen is absoluut niet mee, hij weet absoluut niet hoe hij iemand via Instagram een bericht kan sturen. Zou Koen zijn sociale media misschien door iemand anders laten beheren? Die kans is vrij groot.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven