Wendy uit Blind Getrouwd doet opvallende vaststelling bij terugkeer uit Warshau

0
Wendy uit Blind Getrouwd doet opvallende vaststelling bij terugkeer uit Warshau
Foto: VTM

Ruim drie jaar geleden werden Wendy en Damiano aan elkaar gekoppeld in het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’. De twee gingen al bij al snel uit elkaar, voor Wendy was het programma een eye-opener. Zo gaf zij haar job als stewardess op. Maar reizen zit nog steeds in haar bloed.

Haar relatiestatus? Vrijgezel. De afgelopen dagen bracht Wendy in Warshau door, zij had zichzelf getrakteerd op een solotripje en dat deed haar echt wel goed. “Ondertussen ben ik terug thuis. Terug dankbaar voor alles wat je na een tijdje als vanzelfsprekend neemt. Dat is wat reizen met me doet”, reageert Wendy.

En haar ogen gingen ook nog eens open toen zij zichzelf in Antwerpen op een smoothie trakteerde. “Wel even wennen aan het prijsverschil wat eten betreft. Voor een smoothie betaalde ik 5,10 euro. Daar had ik in Warshau een volledig ontbijt inclusief sapje én cappuccino voor”, stelde Wendy vast.

Zij beseft dat zij veel eten uitgeeft aan eten. “Dat zijn telkens kleine geluksmomenten waar ik écht van geniet”, lacht Wendy op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven