Deze foto van Staf Coppens lokt unanieme reacties uit

0
Deze foto van Staf Coppens lokt unanieme reacties uit
Foto: Staf Coppens

Nog geen jaar geleden verhuisde het gezin van Staf Coppens naar Zweden om daar een camping over te nemen. Ondertussen hebben wij in Vlaanderen al kunnen genieten van ‘Camping Coppens: onderweg naar Zweden’ en zijn onze noorderburen dat op dit eigenste ogenblik aan het doen.

Feit is dat iedere kijker genoten heeft van het programma waarin de verhuis van Staf, Monique, Beau en Nora te volgen was.  Gelukkig is er nog altijd contact met het gezin mogelijk en doen zij op Instagram regelmatig een update.

Het is ook zomer in Zweden, de zon scheen toen Staf een nieuwe foto deelde van een ‘Team Coppens’. De foto zorgde in ieder geval voor heel wat reacties, vooral over Beau en Nora: de kinderen zijn in een mum van tijd serieus veranderd. “Fantastisch, wat zijn de kinderen groot geworden!!👍🍀”

“Euh….wat zit er in de zweedse lucht? Hoe groot zijn die kids geworden 🙂👍”, vraagt iemand anders zich af. “Dit worden reusjes als ze ginder zo blijven groeien😂😂😂😂”, besluit een andere fan van Staf Coppens. Maar compliment waar Staf héél blij om is? Dat is deze: “Mooi gezin! Staf wat ben jij vermagerd!”.


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven