Tom Waes krijgt waarschuwing van Bart De Pauw: “dat had ik nooit verwacht”

0
Tom Waes krijgt waarschuwing van Bart De Pauw: “dat had ik nooit verwacht”
Foto: DPG Media

Tom Waes is volop bezig met de opnames voor zijn nieuwe reeks ‘Het verhaal van Vlaanderen’. Wat heeft zich allemaal afgespeeld op ons grondgebied sinds de eerste Homo sapiens arriveerden?

Over zijn persoonlijke geschiedenis vertelt Tom Waes in Dag Allemaal. “Ik vergeet heel vaak dat ik een bekend gezicht ben”, onthult één van onze populairste televisiegezichten. “Ze zeggen dat het bij de job hoort, maar ik vind dat niet. Ik vind beroemd zijn het meest overroepen gegeven dat er bestaat. En dat méén ik.”

Tom Waes heeft er dan ook nooit naar gestreefd om bekend te worden. “Wie meedoet aan ‘Temptation Island’ of zich kandidaat stelt voor Miss België, doet dat om een bekende Vlaming te worden”, aldus Tom Waes, maar de carrière van Tom Waes verliep helemaal anders

Tom Waes zette zijn eerste stappen in de media  dankzij Bart De Pauw: “Ik herinner me dat Bart De Pauw me bij aanvang van ‘Het Geslacht De Pauw’ verwittigde: ‘Denk goed na, want als je met je kop op tv komt, is ’t gedaan met je anonimiteit en je vrijheid’.”

Op dat moment kon Tom Waes nog niet vatten hoeveel waarheid er in die waarschuwing van Bart De Pauw zou schuilen: “Da’s juist en ik heb dat al een paar keer onderschat”, geeft Tom Waes grif toe in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven