Frances Lefebure over haar relatie: “het ging gepaard met heel veel pijn”

0
Frances Lefebure over haar relatie: “het ging gepaard met heel veel pijn”
Foto: DPG Media

Frances Lefebure is nog steeds smoorverliefd op Boris Van Severen, maar het begin van hun relatie verliep allesbehalve eenvoudig…

“Het moment dat ik Boris leerde kennen, was een katalysator in mijn leven”, vertelt Frances in Het Nieuwsblad. Het televisiegezicht besloot toen ook in therapie te gaan. Een stukgelopen relatie, een verhuis, een nieuwe relatie. Alles veranderde en het werd Frances allemaal eventjes teveel.

“Ik ben toen heel verliefd geworden, verliefder dan ooit, het soort verliefdheid dat ik nooit eerder had gekend. Dat maakte iets enorms los in mezelf, want het ging gepaard met superveel pijn – ik zat toen in een relatie, hé. Het was niet gewoon een verliefdheid en de vrolijke lichtheid die daarbij hoort, het was én megaverliefd én megaveel pijn”, onthult Frances Lefebure in Het Nieuwsblad.

“Het was alsof er een vloedgolf over mij heen donderde. Ineens besefte ik: Er is vanalles niet oké en ik besefte het tot nu niet eens.” Boris kreeg die tsunami aan emoties naar zijn kop, bekent Frances, maar gelukkig ging de acteur daar heel goed mee om. “We waren heel snel een echt koppel, een hecht koppel”, vertelt een verliefde Frances Lefebure in Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven