Trieste reacties op goedbedoeld bericht James Cooke

0
Trieste reacties op goedbedoeld bericht James Cooke
Foto: VIER

De wereld is om zeep, Urbanus zong dat in de vorige eeuw al. En helaas heeft hij gelijk. James Cooke deed afgelopen week een oproep via Instagram. James maakt op 1 augustus een filmpje over één bedrijf en plaatst dat filmpje op zijn Instagram.

“Influencers en bedrijfsleiders, misschien kunnen wij deze keer nog iets extra betekenen… De kracht van social media is soms beangstigend. Laat het ons deze keer gebruiken als een positief iets”, schreef James op Instagram.

Het filmpje is bestemd voor wie het hoogste bedrag aan het Rode Kruis stort voor de slachtoffers van de watersnood. De oproep van James krijgt heel veel hartjes, maar niet iedereen loop warm voor dit initiatief. “James jij bent een topper maar storten aan het rode kruis : neen , daar blijft teveel aan hun handen plakken . Ik geef regelmatig aan goede doelen maar niet aan grote organisaties , als de getroffen mensen daar 1/5 van de centjes zien zal het veel zijn”, reageert Mieke.

En ook Aaron is best wel kritisch. “Opletten met rode kruis! Staan bekend om plakkende handjes…”, schrijft hij.

Inge heeft een goede tip voor James: “Beter de mensen zelf wat gaan brengen ❤️”, schrijft zij.

En héél misschien is de reactie van Ilse nog de beste: “Heel mooi gebaar ❤️en de negatieve berichten laat je gewoon links liggen 💋”

Voila, dat gaan wij ook doen. Wij storten bij deze ook een centje en hoeven daar niets voor in return.







Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven