Gunther Levi: ‘Het was complete hysterie’

0
Gunther Levi: ‘Het was complete hysterie’
Foto: Isopix

Vandaag de dag kennen wij Gunther Levi als één van de drie zangers van De Romeo’s maar ook als de acteur die al jaren Peter Van den Bossche in ‘Familie’ speelt. In de beginjaren van VTM stond de zanger solo op het podium. In 1994 met ‘Meisje van hierboven’.

“Met dat nummer ben ik doorgebroken”, vertelt de zanger deze week in Tv Familie. Aanstaande zondag zie je Gunther solo in ‘Tien Om Te Zien: De zomer van 1994‘.
En of het een mooie zomer was voor Gunther Levi. “Ik had al jaren in m’n zangcarrière geïnvesteerd, en eindelijk was het zover. Ik mocht optreden in ‘Tien om te Zien’! Nu, ik wist dat er een dag zou komen dat ik daar zou staan. De eerste keer was ik superzenuwachtig. Ah ja, backstage zag ik al die artiesten naar wie ik opkeek”, vertelt de zanger.

Gunther weet nog goed hoe hectisch het in Blankenberge vaak was. “Ik was inderdaad zogezegd een held bij de meisjes. En dat werd nog erger toen ik samen met de boysband Good Shape een nieuwe versie van ‘Meisjes van hierboven’ uitbracht. Ongelooflijk, wat dat toen heeft losgemaakt. Dat was complete hysterie, hé.”

Gelukkig voor Gunther ligt die periode achter hem en kan hij weer gewoon over straat lopen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven