Gert Verhulst: “dit is een zware klap”

0
Gert Verhulst: “dit is een zware klap”
Foto: Photo News

Gert Verhulst geniet momenteel van wat vakantie in Saint-Tropez. Het afgelopen jaar heeft hij niet veel van zijn villa kunnen genieten, maar nu is het één en al vakantie en genieten. Het kan én het mag weer.

Terwijl ze in België bij Studio 100 en Plopsa keihard werken om de verliezen te beperken en nieuwe inkomsten te genereren, blikte Gert Verhulst in De Zondag terug op het afgelopen jaar. Dat coronajaar waarin alle pretparken lange tijd gesloten waren en shows niet konden doorgaan. “Als je weet dat wij jaarlijks twee à drie miljoen bezoekers ontvangen in alle parken samen, is het duidelijk dat dit financieel een zware klap is geweest. We zijn als bedrijf heel zwaar getroffen geweest door corona”, vertelt de ondernemer in De Zondag.

Echt happy werd Gert Verhulst het afgelopen jaar niet. Ondernemen is zoeken naar nieuwe opportuniteiten en die kwamen er wel, maar het was ook voor Studio 100 niet evident om te overleden. “In tegenstelling tot in sommige andere sectoren zie ik bij ons geen enkele positieve kant van corona. Gelukkig zijn een aantal van onze activiteiten wel kunnen doorgaan. We zijn ook een gezond bedrijf dat wel tegen een stoot kan. Wij overleven deze periode, maar uiteraard hadden we het liever niet moeten meemaken”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven