Sarah De Bie kritisch over haar man Wout Van Aert: ‘niet de leukste weken’

0
Sarah De Bie kritisch over haar man Wout Van Aert: ‘niet de leukste weken’
Foto: VTM

Woensdag moesten Sarah De Bie en haar man Wout Van Aert afscheid nemen. Sarah gaat niet mee naar de Ronde Van Frankrijk en ziet haar man nadien met lede ogen richting Tokio vertrekken om daar hopelijk een gouden medaille te winnen.

De afgelopen maanden heeft Sarah haar man nerveuzer dan ooit zien rondlopen en ook tijdens hun laatste ‘vakantie’ was het niet echt een pretje. “Voor mij was het dus een beetje vakantie. Voor Wout niet. De papa én de man Wout van Aert waren niet met vakantie”, vertelt Sarah De Bie vandaag in Gazet Van Antwerpen.

“Met de Tour en Tokio voor de deur was het helemaal anders. Wout-de-renner is zeer planmatig. De appendicitis die hij in mei heeft gehad, heeft zijn plan in de war gestuurd. Je merkt dat het nog steeds in zijn hoofd speelt. Hij is niet honderd procent zonder zorgen. Er hangt ook heel veel van af de komende maanden. De voorbije weken waren niet de leukste”, gaat Sarah De Bie verder.

En wellicht zijn er wel meer vrouwen die vandaag de dag te klagen hebben. Met het EK en straks ook de Ronde Van Frankrijk krijgen vrouwen hun man amper achter de televisie vandaan. En wat met de vrouwen van sportjournalisten en fotografen? Ook zij zien hun man veel minder dan normaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven