Kato: ‘Dat is het laatste wat ik wil’

0
Kato: ‘Dat is het laatste wat ik wil’
Foto: VTM

Ze was 18 jaar toen zij met haar ukelele het hart van heel wat Vlamingen veroverde. Kato, wat is er ondertussen veel gebeurd. Samen met Tom Dice vormt zij het zangduo The Starlings, beiden zijn ook echt een koppel. Het lijkt wel alsof Kato en Tom voor elkaar geboren zijn. De liefde spat eraf, zo gelukkig zijn zij.
Bovendien voelt Kato zich beter dan ooit tevoren, dat was ten tijde van Idool wel anders. “Plots werd ik in artikels beschreven als “het mollige meisje”, terwijl ik zelf niet zo naar mijn lichaam keek. Journalisten vroegen me wat ik ervan vond om het mollige meisje in de wedstrijd te zijn. Ik zou liegen mocht ik zeggen dat dat me niets deed”, geeft Kato in Flair toe.

Pas jaren later greep Kato in. Zij had een auto-immuunziekte en had zowel op fysiek als mentaal vlak heel wat last. “Ik begon meer te sporten en gezonder te eten. Niet veel later kreeg ik mijn diagnose. Ik was al aan het vermageren, maar door mijn medicatie ging dat nog makkelijker. Aanvankelijk kreeg ik heel wat complimentjes over mijn lichaam”, vertelt Kato. Maar Kato voelde zich niet noodzakelijk beter. Gelukkig stelt zij het ondertussen beter dan ooit, misschien heeft dat ook wel met de liefde te maken.

“Ik reageer niet op commentaar op mijn lijf, behalve als me verweten wordt dat ik een slecht voorbeeld ben voor jonge meisjes. Dat is het laatste wat ik wil. Ik let er dan ook op dat ik een eerlijk en echt beeld toon op social media, want we weten allemaal hoe beïnvloedbaar we zelf ooit waren”, besluit Kato deze week in Flair.

Samen met Tom Dice heeft zij een nieuwe single ‘Magic’ en die is nu te koop.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven