Slagveld in seizoensfinale ‘Familie’?

0
Slagveld in seizoensfinale ‘Familie’?
Foto: VTM

We willen niets dramatiseren, maar met nog vier dagen voor de seizoensfinale van ‘Familie’ willen wij jullie toch verwittigen. Aanstaande vrijdag is er de seizoensfinale van de soap op VTM en die belooft superspannend te worden.

Hoorde U al geruchten? De kans is groot dat die waar zijn. Het zal een seizoensfinale worden om nooit te vergeten, we zijn er nu al zeker van dat heel wat kijkers blij gaan zijn met de spannende gebeurtenissen, maar tegelijk gaan heel wat van die kijkers teleurgesteld zijn. Waarom? Omdat er iemand vertrekt? Omdat er iemand sterft? Omdat er iemand in het ziekenhuis komt te liggen?

We gaan het ook voor jullie spannend houden, maar alvast deze gratis tip: kan jij pas na vrijdagavond naar de seizoensfinale kijken of kijk jij een beetje uitgesteld? Dan kom je vanavond donderdagavond 21.10 uur helemaal niet meer online. We verwittigen jullie: vanavond donderdagavond 21.10 uur gaan er megaspoilers gepubliceerd worden op de sociale media. Laat je kijkplezier niet vergallen en blijf dus 24 uur offline. En kom donderdagavond of vrijdag niet af dat je niet op de hoogte was, je bent bij deze verwittigd!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven