Julie uit Big Brother steekt met bikinifoto middelvinger op naar haters

0
Julie uit Big Brother steekt met bikinifoto middelvinger op naar haters
Foto: Julie Vanderzijl

Julie Vanderzijl kreeg heel wat kritiek tijdens haar deelname aan ‘Big Brother 2021’. Volgens verschillende haters zou zij een slechte moeder zijn omdat zij haar drie kinderen maandenlang thuis achter liet. Maar wie Julie écht kent, weet dat haar kinderen haar fortuin zijn en meer dan wat ook in de wereld waard zijn.

Julie werkt hard om haar kinderen een mooi leven te geven, maar zij maakt ook tijd om te genieten. Gaan eten of van wat vakantie genieten, ook dat hoort bij het leven.

Onlangs was Julie op vakantie in Ibiza en weer waren de internettrollen actief. Woensdag deelde Julie een bikinifoto met een opvallende boodschap. “#Vrouw, #Vriendin, #Zelfstandige, #Harde werker, #Starsky, #Oneindigveel liefdevoorMamouche, #Maar vooral ook een Liefdevolle mama” waren de hashtags waarmee Julie haar bericht in de kijker wou zetten.

“Dit ben IK ..! Verschillende buitenkanten maar 1 zelfde binnenkant … een groot hart”, stelt Julie.

Big Brother-winnares Jill Goede sprak haar bewondering voor Julie uit met de boodschap “Je bent zo moooi, mijn vriendin”, ex-bewoner Matt Ardeo sloot zich daarbij aan met de boodschap “Zekerste weten, Julie heeft een groot hart”.

En ook Michel schreef zijn bewonering voor zijn beste vriendin uit. “Je bent #doorzetter #sportief en #verliest #altijd #met #zenuwen vergeten. #trotsopjou”, besluit hij.

Eén van de volgers neemt het in een reactie op voor Julie. “Jij bent een topper! Er is niets mis met een mama die ook haar me-time neemt! Doe ik zelf ook als alleenstaande mama van 2. Je mag meer dan trots zijn op jezelf”, woorden waar Julie zonder twijfel blij mee is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven