James Cooke troost Christoff met opmerkelijke boodschap

0
James Cooke troost Christoff met opmerkelijke boodschap
Foto: Photo News

Zanger Christoff kondigde maandagavond via Instagram aan dat hij en Ritchie niet langer een stel meer zijn. De twee verloofden zich in het najaar van 2018 tijdens een liveshow op tv.

“Het zijn 4 fantastische jaren geweest en daarom kijken we er vooral met veel mooie herinneringen op terug”, schreef Christoff op Instagram.

Na een korte vakantie in Oostenrijk is Christoff weer in het land, woensdag was de zanger alweer druk in de weer en had hij een fotoshoot voor het weekblad Primo. Dat kwam goed uit, want Christoff zit anders alleen maar met zijn relatiebreuk in zijn hoofd. Ritchie is zeker nog niet vergeten, daar zijn wij zeker van.

“Hoe onze wegen verder zullen lopen weten we nu nog niet, maar ik ben zo dankbaar dat we dit nieuwe pad samen kunnen verkennen. Met nog steeds veel liefde, vriendschap en vooral heel veel respect voor elkaar. Het is allemaal nieuw voor ons en daarom hoop ik ook dat jullie ons allemaal de nodige rust gunnen om dit voor onszelf te verwerken”, schreef Christoff op Instagram.

Heel veel bekende mensen staan klaar om Christoff op te vangen en door deze minder leuke tijden te sleuren. Zo ook James Cooke die een hartverwarmende boodschap voor de zanger had. “Liefs van Dorian en ik. One call away. Kus!”, reageert James Cooke. Zo lief!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven