Bekend Vlaanderen kotst van Marcel Vanthilt

0
Bekend Vlaanderen kotst van Marcel Vanthilt
Foto: VRT

Er is heel wat kritiek op Music Hall. Het productiehuis schakelt Rik Torfs en Marcel Vanthilt in voor hun nieuwe productie ‘Jesus Christ Superstar’ en dat begrijpen heel wat musicalsterren niet.

“Ik zit kokhalzend aan het ontbijt vanochtend”, schrijft Sam Verhoeven, de man achter het Fakkeltheater in Antwerpen en zelf leider van een productiehuis dat theater en musicals maakt.

Ook musicalactrice Nicoline Hummel snapt er niets van. “Dat dat juist nu moet. Op het moment dat zoveel artiesten werk NODIG hebben. Dat het voor zovelen een afschuwelijk zwaar jaar is geweest. En zovelen het minstens nog een jaar afschuwelijk moeilijk zullen hebben. Mensen die van dit vak moeten leven! Onbegrijpelijk! En een dikke shame on you aan de makers”, reageert Nicoline Hummel.

En eigenlijk heeft Nicole ook wel gelijk. De hele musicalwereld zit al meer dan een jaar werkloos thuis en dan schakelt Music Hall één of andere presentator en zanger in die amper iets bijbrengt. Want wie haalt er vaak zijn neus op voor dit soort artistieke zaken? Marcel Vanthilt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven