Liese uit Big Brother haalt uit naar Daniëlle en Els

3644
Foto: Play4

Ze waren in het huis al niet de allerbeste vrienden, maar nu Liese Luwel eindelijk de tijd gevonden heeft om de afleveringen van ‘Big Brother 2021’ te bekijken, kan zij haar ogen niet geloven.
De afgelopen dagen deelde Liese filmpjes waarin te zien is dat zij de eerste afleveringen van ‘Big Brother 2021’ aan het bekijken is.

“Hahahaha ik ga zo stuk met alles achteraf te bekijken”, laat Liese weten. Haar vriend had alle afleveringen opgenomen en nu is het hoog tijd om die toch eens te bekijken. Bij aflevering 3 kon Liese haar lach niet inhouden toen Big Brother aan Nathalie vroeg of het lastig was om voor het eerst te nomineren. “Neen”, reageerde Nathalie waarna zij meteen Liese nomineerde, snap je?

Liese grijpt elke kans aan om met haar vroegere bewoners te lachen. Zo zag Liese met eigen ogen dat Daniëlle aan Big Brother toegaf dat er stemafspraken gemaakt had. Ook met de uitspraak “Wat kan mij het boeien? Ik maak ze helemaal gek” van Els lokt bij Liese een reactie uit: “Vanuit uwe hottub?”, lacht Liese.”

“Of ik gefrustreerd ben tijdens het kijken van Big Brother? Misschien”, lacht Liese. Zij had in het huis meermaals discussies met Daniëlle. Dat ging onder andere over de token ofwel knikker die voor een vrijstelling kon ingezet worden. “Sommige mensen kunnen heel de dag heel snappy zijn, heel de dag zeuren”, zucht Daniëlle tijdens een gesprek met Nathalie.

Tja Daniëlle, wij willen als Belgen niet vervelend zijn, maar als er één iemand wekenlang heeft liggen zeuren, dan ben jij het toch wel hoor. Sorry, moest er even uit! En Liese, blijf leuke filmpjes maken, wij kijken uit naar het vervolg.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be