Jacky Lafon verloor zus aan corona

0
Jacky Lafon verloor zus aan corona
Foto: Photo News

Voor Jacky Lafon was het geen leuk jaar. Vorige zomer zag zij haar jubileumshow naar aanleiding van 55 jaar carrière in het water vallen. Corona was spelbreker en dat is dit jaar niet anders. De mensen van Het Witte Paard in Blankenberge hebben een tijdje geleden beslist om de show naar volgend jaar te verplaatsen. Dat zijn echter maar details in vergelijking met wat Jacky op privévlak heeft meegemaakt: haar zus is namelijk overleden aan corona.

“Het is een jaar van verdriet en angst geworden. Heel veel mensen hebben dat meegemaakt, ik ben zeker niet alleen. En nog altijd, jonge mensen, oudere mensen. Afscheid nemen is het ergste dat er is, zeker dan als het je zus is. Zij was springlevend, op vier uur tijd werd zij plots geïntubeerd”, vertelde Jacky Lafon woensdag in ‘De Cooke & Verhulst Show’ op Play4.

“Haar saturatie was heel slecht en het was snel gebeurd. We konden niets meer voor haar doen. Nochtans is zij altijd een vechter geweest, heel optimistisch ook. Zij is nooit ziek geweest en dan krijg je zoiets. Mijn zus Liliane was amper 75, die mankeerde nooit iets. Zij was het toppunt van optimisme”, besluit Jacky.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven