Koen Wauters maakt bedenking over Laura Tesoro

0
Koen Wauters maakt bedenking over Laura Tesoro
Foto: VTM

In Het Laatste Nieuws vertelde Koen Wauters over ‘The Voice Van Vlaanderen’. Afgelopen vrijdag zijn de liveshows gestart. Zo komt het huidige seizoen van ‘The Voice Van Vlaanderen’ in de laatste rechte lijn naar de finale terecht, een finale waar hopelijk iemand met talent uit komt, iemand die zichzelf kan bewijzen, ook als het programma gedaan is. Kan jij bijvoorbeeld de winnaar van vijf jaar geleden nog opnoemen? Precies, dat is wat wij bedoelen.
‘The Voice Van Vlaanderen’ is een leuk programma en een kijkcijfersucces, maar de talenten die we nog kennen zijn op één hand te tellen.

Laura Tesoro is één van de coaches, zij werd 7 jaar geleden tweede in ‘The Voice Van Vlaanderen’. “Dat ‘The Voice’ daarin wel degelijk life-changing kan zijn, geloof ik sterk”, vertelt Koen Wauters in Het Laatste Nieuws. “Kijk naar Laura Tesoro: zij gaat nooit meer weg. Of IBE. Hij heeft zich omringd met de juiste mensen, die carrière loopt. Platenfirma’s zijn nu al goed aan het bekijken met welke kandidaten uit deze lichting ze straks zouden kunnen samenwerken”, reageert Koen Wauters.

“Na al die jaren kan ik bevestigen dat zo’n samenwerking iets speciaals teweegbrengt. Ik heb zelfs nog contact met mensen uit seizoen één. Eens team Koen, altijd team Koen – in het beste geval dan toch. Laura Tesoro blijft me om mijn mening vragen, ook al ben ik haar manager niet. Ruim honderd kandidaten heb ik al begeleid. Als het coronagewijs kan deze zomer, zou ik hen allemaal eens willen uitnodigen voor een reünie”, besluit Koen Wauters.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven