Jill Goede komt belofte na: ‘Wat heb ik nou weer gezegd?’

0
Jill Goede komt belofte na: ‘Wat heb ik nou weer gezegd?’
Foto: Photo News

Het was me wel het weekend van Jill Goede. Eén maand na haar overwinning bij Big Brother, kwam Jill haar belofte na. “Als ik win, tattoeer ik jouw gezicht op mijn grote teen”, dat vertelde Jill enkele maanden geleden aan Thomas in het Big Brotherhuis.  Belofte maakt schuld en dus trok Jill naar een tattoostudio. Daar kreeg zij echter slecht nieuws of toch niet. Thomas, ik trok met jouw foto naar de studio, maar helaas was jouw knappe koppie niet besteed aan mijn compacte teen”, glundert Jill op Instagram. “Dus ik zei: “Doe dan maar een smiley met daaronder Tho”. Zo gezegd, zo gedaan.. want uiteindelijk kon ik niet met een lege teen weg gaan”, lacht Jill.

“Ze zeggen: AAN MIJN LIJF GEEN POLONAISE… maar ik heb nu een zeer feestelijke teen. De smiley staat symbool voor jou, een vriendschap als deze wil ik nooit kwijt”, gaat Jill Goede verder.

Na dit hele avontuur weet Jill één ding met zekerheid: “Ik moet eens leren mijn mond te houden”.
Volgens ons gaat dat niet lukken, dat is het leuke aan Jill: die is gewoon lekker zichzelf en totaal ongeremd. Dat is zo heerlijk. Blijf zoals je bent, Jill.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven