Gert Verhulst: ‘villa in Saint-Tropez gekocht’

0
Gert Verhulst: ‘villa in Saint-Tropez gekocht’
Foto: Photo News

Binnenkort kan je op Play4 naar een nieuw seizoen van ‘De Verhulstjes’ kijken. ‘Binnenkort’ omdat wij verwachten dat de zender niet tot het einde van het jaar zal wachten om het tweede seizoen van ‘De Verhulstjes’ op tv te brengen. Maar eerst moet er nog opgenomen worden en dat zal in het mondaine Saint-Tropez gebeuren.
“Ik heb daar twee jaar geleden, toen nog met het zicht op mijn Samson-pensioen, een huis gekocht”, geeft Gert Verhulst toe. En dat mocht duidelijk niets kosten. “Ja, eigenlijk een villa met uitzicht op zee. Om er mijn oude dag door te brengen. Voor het eerst in dertig jaar zou ik immers wat meer tijd gaan hebben”, lacht Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws.

Maar dan kwam Corona om de hoek kijken en werd heel de planning van Gert Verhulst overhoop gegooid. In de lente van 2020 zou Gert Verhulst zijn laatste afscheidsshow van Samson & Gert doen, maar die en 42 andere shows moet hij nog inhalen. Maar geen nood, de villa in Saint-Tropez gaat zeker niet lopen. “Bovendien was het al lang een droom van mij om een stekje te hebben in Zuid-Frankrijk. Maar kijk, uiteindelijk ben ik er enkel vorige zomer even geweest”, geeft Gert Verhulst toe.

Door een tv-programma te maken kan Gert Verhulst straks wel vertrekken, want dan gaat hij in Saint-Tropez ‘werken’ en gaat het om een essentiële verplaatsing. Wellicht starten de opnames ergens begin juni.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven