Hierover loog afvaller Jasmien uit De Mol

0
Hierover loog afvaller Jasmien  uit De Mol
Foto: Play4

Zondagavond zagen we een rood scherm bij Jasmijn Foré in ‘De Mol’. De advocate had zich in de luren laten leggen en wist het minste over de saboteur in het spel. Net voor de halve finale werd Jasmien naar huis gestuurd en dat was voor haar een bittere pil om te slikken.
Drie weken lang was Jasmien niet op haar werk geweest en daarvoor moest ze liegen. “Op het werk had ik gezegd dat ik met mijn schoonzus ging trekken in Zweden en tegen mijn vrienden dat ik een stage deed bij het parket in Frankrijk”, knipoogt Jasmien.

Het rode scherm zondagavond was een tegenvaller van jewelste. Waar liep het fout liep, weet Jasmien niet echt. “Eens je iemand in het vizier hebt zie je in elke handeling wel iets verdacht en lijkt alles in het plaatje te kloppen. Ook het feit dat je bij een groen scherm denkt dat je toch minstens enigszins op een juist spoor zit. Terwijl dat gewoon ook kan betekenen dat er iemand anders ook verkeerd zit en jij toevallig één vraag meer juist hebt of net iets sneller was”, lacht zij na haar exit in ‘De Mol’.

Jasmien heeft zich niets te verwijten. “Ik bekeek altijd de vragen van elke vorige eliminatie en op wie ik had ingezet. Zo dacht ik mensen te kunnen uitschakelen op wie ik nooit eerder had ingezet”, besluit zij. En misschien was dat net de verkeerde taktiek.


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven