Bloederige details over seizoensfinale Familie gelekt

0
Bloederige details over seizoensfinale Familie gelekt
Foto: DPG Media

Op vrijdag 25 juni aanstaande zal VTM de seizoensfinale van ‘Familie’ uitzenden. De opnames voor die seizoensfinale lopen ondertussen.

Op een fansite heeft een vrouw bekendgemaakt dat er afgelopen weekend opnames gebeurd zouden zijn in Deurne bij Antwerpen. “Heb hier nieuws vers van de pers , afgelopen weekend werd er op mijn man zijn werk Familie opgenomen voor de seizoensfinalie”, schrijft een vrouw die meteen meer details geeft. “Het gaat om een achtervolging tussen Jonas en Simon”, klinkt het verder.

Hoe één en ander is afgelopen weet de vrouw helaas niet, maar er is bloed gevloeid, héél veel bloed. “Meer weet ik niet, er kwam wel veel bloed aan te pas”, besluit de vrouw.

En dat zet de fans meteen aan het brainstorm over wat er allemaal gebeurd zou kunnen zijn. “Misschien zal Jonas door Simon vermoord worden. Of omgekeerd, want jonas ging uit Familie gaan heb ik van horen zeggen”, schrijft een kijker.

“Ik denk dat Jonas ziet dat Stefanie te veel last heeft …en dat hij Simon zal proberen te vermoorden maar dat Jonas zelf vermoord zal worden”, gaat een andere kijker verder. En dat zou wel eens kunnen. Laten we niet vergeten dat Stefanie en Simon al eens samen waren en dat zij nu samen is met Jonas. Simon zou het daar wel eens héél lastig mee kunnen hebben.

Als dit effectief één van de verhaallijnen van de seizoensfinale is, dan belooft het een superspannende aflevering te worden en wellicht een superlange zomervakantie. Want hoe groot is de kans dat wij de ontknoping pas eind augustus te zien zullen krijgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven