Play4 reageert op chaotische stemming bij Big Brother

0
Play4 reageert op chaotische stemming bij Big Brother
Foto: Play4

Vorige week donderdag zijn duizenden mensen er niet in geslaagd om hun stem uit de brengen op de mogelijke winnaar van ‘Big Brother 2021’. De servers geraakten overbelast en veel mensen kregen pas na lange tijd wachten de kans om een stem uit te brengen, anderen kregen dat scherm gewoon niet te zien.

Er kwam dan ook heel wat kritiek op het verloop van de stemming. Was het wel een goed idee om de stemming bij de laatste twee finalisten vanaf nul te starten?

Het weekblad Tv Familie haalde verhaal bij de Belgische zender Play4. “Tijdens de finale werd er zo massaal gestemd dat de websites in Nederland en België overbelast waren”, reageren ze in België. “De gerechtsdeurwaarder heeft aan de hand van het goedgekeurde protocol én de laatste tussenstand de winnaar bepaald”, klinkt het verder.

Of er een vervolg komt? “We zijn blij met dit ‘Big Brother’-seizoen. De betrokkenheid van de kijkers was enorm. We begrijpen de teleurstelling van hen die hun stem niet tijdig kondigen uitbrengen. Maar op basis van de tussenstand – met voldoende representatieve stemmen – kwam de gerechtsdeurwaarder tot de correcte conclusie’, klinkt het verder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven