Nathalie geeft tekortkoming toe: “dat heb ik Dennis niet kunnen geven”

0
Nathalie geeft tekortkoming toe: “dat heb ik Dennis niet kunnen geven”
Foto: DPG Media

Keer op keer legt Dennis zijn gevoelens op tafel, maar Nathalie lijkt niet altijd goed te weten hoe ze moet reageren op die openhartigheid van haar kersverse echtgenoot in Blind Getrouwd. En daar heeft de kijker het best wel moeilijk mee…

Nathalie ontkent dat ze de handdoek al in de ring heeft gegooid, maar ook Dennis lijkt zich stilaan te ergeren aan het gebrek aan romantiek bij Nathalie.

“Naar goede gewoonte moeten mijn gevoelens nog groeien, terwijl die er bij Dennis nu al zijn”, bekent Nathalie.

Toen Dennis 1 miljoen redenen zag om als koppel te vechten voor hun huwelijk, wist Nathalie niet wat zeggen. “Ik was van m’n stoel geblazen, ja. En ik had het op dat moment heel moeilijk om gepast te reageren” geeft Nathalie toe in Dag Allemaal.

Het was dan ook niet echt een intiem samenzijn. “De experts zaten erbij, de andere koppels, de cameracrew”, verdedigt Nathalie zich.

“Ik was zeker gecharmeerd, hé, maar heb dat niet laten zien. Dennis is een romantische ziel en had wellicht wat bevestiging terug verwacht, maar die heb ik ’m in die setting niet kunnen geven. Ik was te verbouwereerd”, bekent Nathalie in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven