Sieg De Doncker: ‘Mijn lief wordt gek als ik dit doe’

0
Sieg De Doncker: ‘Mijn lief wordt gek als ik dit doe’
Foto: VRT

Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker wonen al een hele tijd samen en zijn gelukkiger dan ooit. Alleen moet Maureen nog wat wennen aan de rare gewoontes van haar partner.

Sieg gaat graag in bad en wil zoveel mogelijk schuim in bad. Maar hoe slaagt Sieg erin om zoveel schuim in bad te krijgen dat je bijna niet te vinden bent tussen het schuim? Wel, dinsdag deelde Sieg zijn grote geheim.
Sieg giet shampoo op de kraan van het bad terwijl dat aan het vollopen is. “Zo loopt de shampoo rustig naar beneden”, vertelt hij op Instagram. Ja, Sieg gebruikt shampoo en geen badschuim. “Shampoo schuimt beter dan badschuim”, knipoogt Sieg. En er is nog geen voordeel: je hoeft geen twee producten in huis te hebben, zeker als je af en toe ook een douche neemt.

En toch is er maar bij de werkwijze van Sieg! Mogelijk gaat niet iedereen even blij zijn met deze oplossing van de handige Harry. “Waarschuwing: bespreek dit eerst met uw vrouw of lief, want Maureen wordt gek als ik dit doe!”, laat Sieg verder nog weten.

“Maureen denkt dat het slecht is voor de kraan, hoewel ik de kraan eigenlijk super proper hou”, besluit Sieg op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven