Blind Getrouwd-deelneemster Laura Lieckens in tranen

218
Foto: VTM

We wisten het bij het begin al, ‘Camping Coppens-Op Weg Naar Zweden’ zou één van de mooiste en meest aangrijpende tv-programma’s van 2021 worden en we gaan nog gelijk krijgen ook.

Afgelopen maandag keken wij weer massaal naar het programma waarin het gezin van Staf Coppens naar Zweden verhuist om daar een camping open te houden. Eén van de vele kijkers was Laura Lieckens, vorig jaar nog in ‘Blind Getrouwd’ te zien. En ook Laura heeft het niet droog gehouden, welkom in het clubje van bleiters!

“Weer veel tranen weggepinkt maandag. Mooi, mooi mooi”, schrijft Laura Lieckens op Instagram. De blondine uit de Kempen steekt niet weg dat zij dolgraag naar Zweden op vakantie wil, liefst nog dit jaar.

Laura geeft nog een dikke duim aan Agnes, de mama van Staf Coppens. Die trok voor een maand mee naar Zweden nadat haar man Dirk overleed. Ja, de familie Coppens zorgt voor elkaar, wat een warme en oprechte familie heeft Staf Coppens toch!

En die warmte hoopt Laura ook in haar toekomstig gezinnetje te vinden. Eén probleem: ze moet nog een man vinden. Succes, Laura!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be