Kijkers zijn furieus op Big Brother: ‘Schandalig hoe Michel vertrokken is’

0
Kijkers zijn furieus op Big Brother: ‘Schandalig hoe Michel vertrokken is’
Foto: Play4

Dinsdag maakte Big Brother bekend dat één iemand in de loop van de namiddag het Big Brother huis moest verlaten. Dat nieuws kwam hard binnen bij de vier resterende bewoners. “Wie nu gaat, heeft de slechtste exit van allemaal”, reageerde Michel teleurgesteld.

Dinsdagnamiddag rond 14 uur maakte Big Brother bekend dat de finale van ‘Big Brother 2021’ alleen met Jill, Liese en Nick gespeeld zal worden. Michel kreeg even om zijn koffers te pakken en het huis te verlaten. Wat een domper op de feestvreugde, want Michel vertrok zonder alle aandacht die daar normaal bij komt kijken.

Geen Geraldine of Peter die hem stonden op te wachten om naar de studio te gaan voor een babbel, Michel werd iemand van de productie opgevangen en mocht na het vervullen van enkele formaliteiten, het ontvangen van nog wat post en de opname van zijn testament beschikken. “Ik ben wel geen Michel fan, maar zijn exit vindt ik niet kunnen. Dat verdient hij niet. Hij verdient minstens één exit in een live. Maar dit staat niet meer geprogrammeerd in de uitzendingen. Vindt het niet mooi en eerlijk van BB. Als je zelf kiest om buiten te gaan…dat je dan niet langs de “grote poort” mag vertrekken begrijp ik nog. Maar daarvan zijn er trouwens ook enkele met een “mooie” exit vertrokken”, reageert één van de kijkers teleurgesteld.

“Ik ben een Jillfan. Maar deze exit was echt waardeloos! Michel had een waardig afscheid verdient. Echt heel jammer BB hoe jullie dit hebben aangepakt”, benadrukt een andere kijker. “Wel geen mooi afscheid voor Michel,ik vind het maar laag van BB”, lezen we verder nog.

Dit zijn slechts enkele van de werkelijk duizenden reacties op de zwakke exit van Michel in ‘Big Brother’. De producent van ‘Big Brother’ is geschrokken van de negatieve reacties op het vertrek van Michel, dat vertelt hij aan Ad.nl. “We hadden dit donderdag aangekondigd, maar het laat maar weer zien hoe erg Big Brother leeft bij de hardcore-fans.”

Dat Michel dinsdag zijn gloriemoment niet kreeg, dat steekt de kijkers echt wel tegen. “Dat komt goed in de live-uitzending. De halve aflevering zal in het teken staan van zijn afscheid”, benadrukt Jeroen Compeer van Endemolshine.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven