Josje Huisman geeft fout toe: ‘Dit was niet ok’

0
Josje Huisman geeft fout toe: ‘Dit was niet ok’
Foto: Photo News

Josje Huisman, de vorige blonde van K3, heeft haar eetgewoonte een tijdje geleden aangepast. Eigenlijk at Josje al een tijdje vegan, maar toch zij zwanger werd, brak zij noodgedwongen met die gewoonte. “Ik eet al sinds mijn zwangerschap niet 100% veganistisch meer. Ik eet nu waar ik zin in heb én wat ik denk dat ik nodig heb”, schreef Josje op Instagram Stories.

De zangeres verduidelijkt waarom zij die beslissing nam. “Ik wilde de wereld en alle dieren in nood in mijn eentje redden, ten koste van mezelf en dat is niet ok”, gaat zij verder. Tijdens de zwangerschap werd duidelijk dat haar lichaam bepaalde tekorten had die zij niet op een plantaardige manier aangevuld kreeg. “Gevolg, er bleef dus weinig van mij over”, lacht Josje. Alle principes aan de kant, Josje begon terug veel te eten. “Gewoon ook echt trek in een stukje vlees en een bak volle yoghurt bijvoorbeeld. Ondertussen heb ik opnieuw balans opgezocht”, gaat Josje verder.

Josje eet nog altijd gezond en ook veel groenten.  “Ik eet zoveel mogelijk biomelogisch, steun lokale boeren en geniet van het eten” en zij hoopt dat haar volgers dat ook doen. Ondertussen droomt Josje van een eigen grote groentetuin, dat vertelt zij op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven