Kijkers Big Brother: ‘Dit verdient een sanctie’

0
Kijkers Big Brother: ‘Dit verdient een sanctie’
Foto: Play4

Aanstaande donderdag valt het doek over ‘Big Brother 2021’. Het programma dat op maandag 4 januari 2021 voor het eerst op Play4 en RTL5 te zien was, werd al bij al goed bekeken. Er werd massaal live bekeken via Goplay, Videoland en Telenet en dat had uiteraard een impact op de kijkcijfers.

Op de sociale media hebben de kijkers van ‘Big Brother’ zich kritisch uitgelaten over het op z’n einde lopende seizoen. Er was de afgelopen drie maanden een gebrek aan leuk en langdurige opdrachten, daarover zijn haast alle kijkers het mee eens.

“De weekopdracht moet over een week verspreid worden. Boodschappen moeten verdiend worden met zulke opdrachten. Deze editie moesten ze 1uur per dag actief iets doen de rest niks… het was te makkelijk en luxueus.. geef ze de hometrainer maar dan om warm water te genereren anders koud water.. geen boodschappengeld…minimalistische boodschappen zonder luxe..enz… spannender dus”, reageert een andere kijker.

“Opdrachten die lang duren, zoals het fietsen in de white room zou wel leuk zijn. Dat ze elkaar mogen afwisselen, maar dat er steeds iemand moet bezig zijn”, gaat een kijker verder. En daar is iemand anders het volledig mee eens. “Veel meer en langere opdrachten”, klinkt het. “Big Brother moet veel strenger zijn wanneer er regels overtreden worden. Sancties wanneer er afspraken gemaakt worden ivm nominaties”

“Het gezaag over die nominaties vond ik er teveel aan ! Het was of er dat maar was bij momenten ! Ze mogen wel nog eens nomineren ,maar later in het spel . Eerst de mensen buiten laten kiezen . En natuurlijk zij ook ,maar later in het spel, eens ze mekaar beter kennen ! Nu ja , de eerste BB in België zullen ze nooit meer overtreffen . Dit was top , want de bewoners wisten niet hoe het overkwam op tv en bleven hun eigen . Nu weten ze dat ze de aandacht naar hun moeten toe trekken ,maar komt niet meer zo spontaan over ! De eerste winnaar Spillie was een rebel ,maar hij was wie hij was”, klinkt het nog.

“Veel meer spel, want nu was het echt saai”, reageert een kijker. “Het moet zoals bij de eerste Big Brother, waar je met plezier naar keek. Er werd ook niet over de nominaties gesproken.”


Die vaak lange gesprekken over de nominaties storen heel wat mensen. “Over nominatie spreken, direct een sanctie”, laat een kijker ons via Facebook weten. “Na twee sancties zou een bezoeker meteen moeten ophoepelen.”

En tot slot roepen meerdere mensen op om de slaapkamers overdag op slot te doen zodat bewoners zich minder kunnen afzonderen. Goed idee lijkt ons!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven