Nathalie Meskens krijgt kritiek over (op)voeding dochter

0
Nathalie Meskens krijgt kritiek over (op)voeding dochter
Foto: Photo News

Als bekende Vlaming moet je extra opletten als je iets op de sociale media deelt. Enkele maanden geleden kreeg Nathalie Meskens bakken kritiek over zich heen omdat er iemand haar haar aan het doen was voor een tv-show waarin de presentatrice zou optreden.

En nu is er weer kritiek op een foto, deze keer zelf op een foto van dochter Lima. Die foto werd enkele dagen geleden nog door Nathalie Meskens gemaakt.

“Het is precies zomer!!! Het is gewoon te warm om kleren aan te doen dus zitten we gewoon lekker bloot in onze stoel te eten hihi… Allez bloot is ni helemaal waar, we hebben ne Pampers aan, en ni zomaar ene, de nieuwe luierbroekjes van Pampers Harmonie! Hoe goe zijn die? Zo makkelijk om aan en uit te doen en vooral: Lima kan het niet los prutsen, wat ze toch stilaan begon te doen”, lacht Nathalie Meksens. Maar op deze op het eerste zicht onschuldige foto komt er veel kritiek.



“Niet om de zotte moedercop uit te hangen. Enkel een waarschuwing  van een pediatrisch verpleegkundige. Oppassen met blauwe bessen bij babies. Je kan deze best in 2 snijden”, schrijft de vrouw in een reactie op Instagram. De vrouw weet duidelijk waarover zij praat. “Blauwe bessen sluiten namelijk heel makkelijk de luchtweg af en je krijgt ze er zelf niet zo makkelijk uit. Enorm verstikkingsgevaar dus”, gaat zij verder. Andere mama’s beamen dat het gevaarlijk is om een kind blauwe bessen te geven. “Grote blauwe bessen zelfs in 4 snijden hebben ze mij op de ehbo cursus voor baby’s en kinderen gezegd”, reageren enkele mama’s op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven