Evy Gruyaert: ‘Ik ween van de pijn’

0
Evy Gruyaert: ‘Ik ween van de pijn’
Foto: Photo News

Het zijn weer moeilijke tijden voor Evy Gruyaert. Het is geen geheim dat de presentatrice héél veel last heeft van migraine en het was tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag weer prijs.

“Deze nacht weer een zware aanval gekregen van migraine. Heel veel pijn, amper geslapen, opgestaan en aanvalsmedicatie genomen maar niks geholpen”, vertelt de presentatrice op Instagram. “Tweede lading medicatie dan maar na 4u hopeloos in bed liggen wachten op wat verlichting. Wenen van de pijn en toch zo snel mogelijk herpakken want ook wenen doet pijn… vriendin moeten teleurstellen die ik beloofd had om bij te staan en je daar ook weer extra schuldig over voelen, verjaardagsetentje voor je schoonpa missen en je daar ook extra slecht over voelen”, het is overduidelijk dat Evy Gruyaert er niet goed van is.

Heel wat mensen hebben te maken met migraine, maar Evy Gruyaert heeft er wel héél veel last van en dan nog wel op verschillende vlakken. “Misselijk als een krab, pijn overal, even geen moed en vooruitzicht op beter… migraine is een kwelling maar bon… even vallen en weer opstaan, toch? Alles komt goed uiteindelijk. Gelukkig heb ik een lieve familie die begrip toont, de beste vriendin ter wereld , een man die me gelukkig begrijpt en helpt en de poezen die precies aanvoelen dat ik wat extra liefde kan gebruiken… thanks to all”, besluit Evy Gruyaert op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven