Zita Wauters over Nono: “wij zijn als kat en hond”

0
Zita Wauters over Nono: “wij zijn als kat en hond”
Foto:: Photo News

Zita Wauters praat in Nina openhartig over de band met haar jongere broer Nono, en Zita kan enkel toegeven dat ze zich vaak als kat en hond gedragen. “We hebben elkaar doodgraag maar evengoed vloeken we op elkaar, zeker nu we zo vaak samen thuis zijn”, klinkt het bij de dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser.

“Wij kunnen moeilijk mét, maar zeker niet zónder elkaar”, leerden Zita en Nono tijdens de verschillende lockdowns tijdens de coronacrisis. “Wij zullen er altijd voor elkaar zijn en elkaar nodig hebben.”

“Nono blijft mijn kleine broertje, dat is een band die ik met niemand anders heb. Ik zeg nu ‘klein broertje’, maar hij is een kop groter dan ik. Als ik naast hem sta, voel ik me klein, maar ik wrijf het er vaak in dat ik de oudste ben”, lacht Zita.

“Als ik zeg ‘Hey kleine’, reageert hij van ‘Wie is hier de kleine, hé, hé?’” lacht Zita. “Verder doet Nono het eigenlijk echt goed. Hij werkt flink voor school, hij is gedisciplineerd. Meer dan ik, alleszins. Ik ben fier op hem”, aldus de ‘grote’ zus.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven