James Cooke krijgt opvallend berichtje van Xander De Rijcke

0
James Cooke krijgt opvallend berichtje van Xander De Rijcke
Foto: Photo News

James Cooke en Xander De Rijcke… Het zullen nooit de beste vrienden worden. De comedian nam James Cooke in het verleden zwaar onder vuur, maar toch kreeg James onlangs een opvallend berichtje van Xander…

‘Leef!’, het programma waarin James Cooke enkele terminale patiënten volgt, werd bedolven onder de positieve recensies. Slechts één recensie velde een negatief oordeel en daar had James het enorm moeilijk mee…

“Mij mogen ze aanvallen, maar als zo’n recensent schrijft dat een terminale patiënt beter met zijn ex of met zijn zoon zou gaan praten dan met mij, stel ik me toch vragen. Hoe erg moet het wel niet zijn voor de nabestaanden om zoiets te lezen! Jongens, heb toch een minimum aan tact”, spreekt James Cooke klare taal in Het Belang van Limburg.

Zelfs Xander De Rijcke contacteerde James toen hij de negatieve recensie over ‘Leef!’ onder ogen kreeg. En dat was best wel een opvallend bericht: “Xander stuurde me onlangs nog: ‘Amai, heb je die recensie gelezen? En jij vond mij al erg.’”

James Cooke ziet trouwens een groot verschil tussen wat Xander De Rijcke deed en wat die journalist schreef. “Het is Xander zijn job om iedereen die in de spotlights staat uit te schijten. Levert dat goeie comedy op? Daar laat ik me niet over uit”, aldus James Cooke in Het Belang van Limburg.

“Maar een recensent mag zijn pijlen niet richten op de meest kwetsbare mensen in onze samenleving, zijnde diegenen die ik portretteer in Leef! Doen ze dat toch, dan zie ik dat als een therapie voor de recensent die betaald wordt door de lezer”, spreekt James Cooke klare taal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven