Deze bewoner haalt finale Big Brother niet

0
Deze bewoner haalt finale Big Brother niet
Foto: SBS Belgium

Een echte teleurstelling was het voor Julie niet toen zij donderdagavond hoorde dat zij het huis moest verlaten. Met opgeheven hoofd nam Julie afscheid van de bewoners en van ‘heet Michelleke’ om even later naar de studio te gaan om daar nog met Geraldine en Peter te praten en om haar broer Jérôme op groot scherm te zien.

Het was overduidelijk dat Julie het huis moest verlaten, de polls gaven al van in het begin aan dat Julie het minst aantal stemmen zou krijgen. En na de uitspraak van haar broer dat de vriend van Julie niet echt blij was met de beelden die hij te zien kreeg, wou tv-kijkend Vlaanderen en Nederland Julie de vrijheid geven.

Exit Julie en dat was goed nieuws voor Jill, Liese, Nick en Michel, zij gaan de finaleweek in. Het viertal stond op het punt om een feestje te gaan bouwen toen Peter Van de Veire de pret kwam bederven: tussen nu en donderdag zal er nog één iemand het huis moeten verlaten. De finale zal slechts met drie deelnemers gespeeld worden. Hoe Big Brother de laatste deelnemer naar huis zal sturen voor de grote finale, dat blijft voorlopig nog een geheim.
“Zeker niet met een spel”, denken de bewoners. Eigenlijk zijn zij daar zeker van. Maar bij Big Brother is niets zeker en dus zou de laatste afvaller mogelijk net wél met een spel bepaald kunnen worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven