Familie-kijkers begrijpen er niets meer van: “waarom doen de makers dat?”

0
Familie-kijkers begrijpen er niets meer van: “waarom doen de makers dat?”
Foto: DPG Media

Familie-kijkers laten hun ongenoegen merken op Facebook over een recente beslissing die de makers van de VTM-serie namen.

Nadat de bruinharige Evy stierf in Familie, dook plotseling haar blonde tweelingzus Iris op. Beide personages werden gespeeld door actrice Marianne Devriese, die na een make-over haast onherkenbaar was. Maar nu besloten de makers van Familie ook Iris bruine lokken te geven. Een beslissing die niet in goede aarde valt bij de kijkers…

“Waarom is Iris haar haar opeens bruin zoals Evy?” vraagt Familie-kijkster Kaat zich openlijk af op Facebook. “Ik vind het een vreselijk lelijk kapsel”, voegt Rina eraan toe.

Ook de verwarring met haar vorige personage Evy wordt aangehaald door de kijkers. Al zijn er ook kijkers die het een logische keuze vinden.

“Omdat het haar blonderen totaal niet gezond is. En ze waarschijnlijk weer eens wat anders wou”, laat Charis een andere stem horen. Heel wat kijkers zijn trouwens net tevreden dat actrice Marianne Devriese opnieuw opdraaft in Familie met haar natuurlijke haarkleur.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven