Veronique barst in tranen uit in Familie

0
Veronique barst in tranen uit in Familie
Foto: VTM

Is er een nieuw drama op komst bij de Van den Bossche? VTM loste woensdag deze nieuwe foto van Sandrine André in ‘Familie’. Op de foto zien we een huilende Véronique Van den Bossche. Waarom zij huilt is uiteraard de vraag die mensen die op de sociale media stellen.

Hangt haar zoon Cédric het weer uit? Cédric heeft het zijn moeder de laatste jaren niet makkelijk gemaakt, dat is geen geheim. Maar het zou ook kunnen dat Lars Véronique bedrogen heeft. Heeft Véronique Lars tijdens een avondje uit betrapt met een andere vrouw?

Of heeft deze foto te maken met de terugkeer van Marie-Rose, de moeder van Véronique en Peter. Het is al een tijdje geweten dat Marie-Rose terug in het verhaal komt. Marie-Rose krijgt eindelijk haar proces en dat belooft een heftig moment te worden voor heel wat mensen, niet in het minst voor haar dochter Véronique. Die heeft namelijk een tijdje in de gevangenis gezeten omdat zij verdacht werd van de moordpoging op Amélie. Pas tijdens het proces van Véronique kwam naar boven dat Marie-Rose de dader was.

Straks is het dus zover en moet Marie-Rose zich voor de rechtbank gaan verantwoorden. Wellicht komen de herinneringen aan een minder leuke periode in de gevangenis bij Véronique weer naar boven en rollen er daarom tranen. Marie-Rose zal in de loop van de maand april voor het eerst in lange tijd weer in Familie te zien zijn.

Voor Martine Jonckheere was de start van de nieuwe opnames een hele klus. Meteen tijdens de eerste draaidag had Martine Jonckheere heel veel tekst, het was dus meteen een zware en lange draaidag. Het resultaat is héél binnenkort op VTM te zien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven