Vriend van Julie teleurgesteld in haar omgang met Michel

0
Vriend van Julie teleurgesteld in haar omgang met Michel
Foto: Play4

De andere bewoners hadden Julie nog zo verwittigd dat haar omgang met Michel thuis verkeerd zou kunnen overkomen, maar dat weerhield Julie er niet van om deze week nog in bed bij Michel te gaan liggen, kwestie van troost bij elkaar te kunnen vinden in moeilijke tijden. Julie ziet Michel als een broer, niet meer dan dat. Maar daar is niet iedereen het over eens.

Dinsdagochtend mochten de bewoners enkele minuten met een naaste bellen, in het geval van Julie was dat haar broer Jérome. En die geen al te fijn nieuws voor zijn zus. Zo zitten de kinderen van Julie thuis omdat de scholen dicht zijn en is één haar crêches ook een week dicht geweest. Maar Julie kreeg een nog grotere opdoffer te verwerken: haar vriend is niet echt happy met de manier waarop Julie en Michel met elkaar omgaan. Dat valt volledig te begrijpen, zeker als je ook nog eens de vele commentaren op de sociale media leest.



Jérome vertelde Julie dat haar vriend Frédéric not amused is. “Mijn broer kan dingen relativeren die andere mensen niet kunnen relativeren. Van de ene kant snap ik het ook wel”, reageert Julie. Maar er zijn er duidelijk die wat er tussen Julie en Michel speelt duidelijk niet kunnen relativeren. “En dat is dan niet mijn broer. Mijn broer heeft er wel een goede uitleg voor, maar dat gaat niet helpen. Niet dat hij kwaad is ofzo, maar gewoon moeilijk hebben en dat is voor mij al genoeg. Ik weet dat hij het moeilijk heeft”, zucht Julie. “Want dat is allesbehalve wat ik wil. Ik kan hier bepaalde dingen niet vertellen. En van de ene kant snap ik hem ook wel, Wij zitten hier en wij weten wat het is als je iemand van buiten mist. En hoe ik daarvoor was. En dan snap ik dat je soms kan twijfelen en dat je het daar soms moeilijk mee hebt”, snikt Julie. “Omdat ik daarvoor ook echt een b*tch was. Ik ben hierbinnen opengebloeid en dat je thuis dan handelingen of dingen ziet, dat die hard binnen kunnen komen. Ik snap het dus ook wel, maar dat je dat dan zo moet zeggen…”


Julie is duidelijk onder de indruk van het gesprek met haar broer. “Ik wil het hem gewoon kunnen uitleggen. Gewoon al bij die woorden dat het moeilijk gaat. ‘Hij heeft het echt moeilijk de laatste tijd’, reageerde mijn broer. Ik kan hier ook niemand geruststellen. Het is 100% vriendschap, maar weet je wat het is? Hiervoor was ik volledig afgesloten, ik had daarvoor niemand, echt niemand. En hier had ik dat ook wel. Ze snappen natuurlijk ook niet welke weg hier ik heb afgelegd. Ze kunnen dat niet snappen vooraleer ik een uitleg gegeven heb. Ik heb hier al gezegd dat eens ik hier buiten ben, ik naar hen wel communiceren, wat ik heb gevoeld. Dat heb ik hier ook nog niet uitgesproken omdat dat echt mijn ding is. Dus ze kunnen mij nog niet snappen. Dus als ze dan bepaalde dingen zie, dan kan ik dat ook wel verstaan. Er zijn dan ook nog eens mensen die het nog erger maken dan het eigenlijk is. Mijn broer heeft geen namen gezegd, maar ik ben 100% zeker over wie hij het had. Ik doe echt niets verkeerd, ik hoop dat hij ziet dat er niets anders is dan de vriendschap”, besluit Julie snikkend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven