James Cooke: ‘Dit neem ik mee tot de dag dat ik sterf’

0
James Cooke: ‘Dit neem ik mee tot de dag dat ik sterf’
Foto: Photo News

Mogelijk heb ook jij de afgelopen weken genoten van ‘Leef!’, het programma waarin James Cooke een portret maakte van mensen die zich voorbereiden op het einde van hun leven. Op Instagram blikt James Cooke terug op een voor hem emotionele maar tegelijk ook mooie periode.
“5 jaar geleden begon mijn televisie-avontuur. Ik had nooit gedacht dat ik ooit de kans zou krijgen om een programma als LEEF! te maken. Ik ben meer dan dankbaar voor die kans. Het laatste jaar heb ik meer geleerd dan de volledige 35 jaar ervoor tezamen. Ik had nooit gedacht dat mijn job dít zou kunnen betekenen”, gaat James verder.

Maandenlang werkte James intens aan het programma ‘Leef!’, in coronatijden was het moeilijker dan gedacht om het programma te draaien, maar uitstellen kon niet. “Het doel was duidelijk; jullie portret draaien voor de nabestaanden. Maar het werd zoveel meer en daarvoor wil ik jullie persoonlijk bedanken. Ik meen het oprecht dat dit avontuur mij als persoon heel wat heeft bijgebracht. Ik neem dit mee tot de dag dat ook ik mijn ogen sluit. Jullie zitten allen in mijn hart. Dimitri, John, Lien en Wouter, ik mis jullie… konden jullie maar ervaren hoe Vlaanderen jullie de laatste weken heeft omarmd voor de sterke en mooie mensen die jullie zijn”, reageert James Cooke.

Twee van de zes mensen die James Cooke volgde leven nog: Evy en Sylvia. Ook voor hen heeft James nog een woordje over. “Jullie zijn nog lang niet van mij af. Ik hoop dat we nog vele topmomentjes samen mogen beleven. Mijn dank is groot, mijn liefde voor jullie alle 6 nog groter”, besluit James Cooke op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven