Viktor Verhulst razend: “Ik sla hen helemaal verrot”

0
Viktor Verhulst razend: “Ik sla hen helemaal verrot”
Foto: DPG Media

Afgelopen week ging het in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ over inbrekers. Zou jij hen aanspreken of niet mocht je hen betrappen? Viktor Verhulst, die samen met Kobe Ilsen in het programma van Peter Van de Veire te gast was, had een duidelijke mening over inbrekers. “Ik slaag die helemaal verrot, je moet niet inbreken bij mensen”, reageerde Viktor Verhulst in de ochtendshow.

“Ik ben heel moedig. Als er bij mij een inbreker over de vloer komt, sla ik die helemaal verrot en laat ik er niets van over, dat meen ik”, gaat Viktor Verhulst verder. We hebben de zoon van Gert Verhulst al wel eerder opgewonden reageren, maar bij deze kunnen inbrekers maar beter op hun hoede zijn. “Een inbreker, die moet de kop ingebeukt worden, de tanden moeten eruit. Ik word al kwaad als ik eraan denk. Echt waar, ik meen dat. Ge moet niet inbreken bij iemand, dat is niet ok. Ik vind dat serieus één van de ergste dingen die je kan doen, stelen. Ge doet dat gewoon niet”, stelt Viktor Verhulst. “Ik heb geen wapens in huis, maar ik heb vuisten van staal”, gaat Viktor Verhulst verder.

Laten we niet vergeten dat Viktor Verhulst bijna vijf jaar geleden aan het programma ‘Boxing Stars’ heeft deelgenomen en dat hij effectief wel goed kan boksen. Inbrekers zijn bij deze gewaarschuwd!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven