Big Brother: stapt Michel vroegtijdig op?

0
Big Brother: stapt Michel vroegtijdig op?
Foto: Play4

Het gaat niet goed met Michel. De Nederlander gedraagt zich al enkele dagen anders dan de vorige maanden en dat is de kijkers niet opgevallen. Tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag kon Michel niet goed slapen en had jij tussen 4 en 5 uur een goed gesprek met Nick. Maar ook Julie merkt dat er was met Michel is. Maar het laatste wat Michel doet is uitspreken wat er aan de hand is.
Zaterdagavond tijdens een sterrendiner was Michel ook niet in zijn normale doen. Zondagochtend om 5 uur is hij alweer opgestaan en zelfs even buiten gaan zitten. Met de kap van zijn hoodie over het hoofd, Michel zit duidelijk met een probleem.

Verschillende kijkers menen dat Michel verliefd is op Julie, maar die laatste heeft een vriend. Durft Michel daarom niet aan Julie te vertellen waar hij mee zit?

“Ik weet dat het aan mezelf ligt, ik weet dat ik mezelf gek maak en dat het nergens op slaat en daarom kan ik er niet over praten”, geeft Michel tijdens een nachtelijk gesprek toe. “Het is gewoon iets dat mij al mijn hele leven achtervolgt”, snikt Michel tijdens het gesprek met Julie.

Zaterdag gaf Michel aan dat hij hoopte dat een gesprek met de psycholoog op zondag duidelijkheid zou brengen. Komt die duidelijkheid er niet, dan zien wij Michel eerstdaags zijn koffers pakken en voor een vrijwillige exit kiezen. Hopelijk kan hij zich op minder dan twee weken voor de finale snel weer herpakken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven