Leen Dendievel haalt zwaar uit naar VRT-journalist: “dit is NOT DONE!”

0
Leen Dendievel haalt zwaar uit naar VRT-journalist: “dit is NOT DONE!”
Foto: Photo News

Leen Dendievel haalt op Instagram zwaar uit naar VRT-journalist Lieven Verstraete die tijdens De Zevende Dag volledig de mist inging tijdens een interview met federaal minister Petra De Sutter.

Petra De Sutter reageerde als transgender op de recente uitspraken van het Vaticaan, maar tijdens het interview gebruikte Verstraete de ‘deadname’ van de minister. En dat is ongepast. Zeker een journalist zou dat moeten weten, haalt Leen Dendievel hard uit naar Lieven Verstraete op Instagram.

“Grove fout door Lieven Verstraete in De Zevende Dag”, fulmineert de voormalige Thuis-actrice op Instagram. “Even (heel bewust, geen verspreking) de deadname van Petra De Sutter in een vraagstelling steken. Zeker een journalist zou moeten weten dat dat NOT DONE is”, eindigt Leen Dendievel haar betoog op Instagram.

De VRT liet aan Het Laatste Nieuws alvast weten dat Verstraete en de minister alles konden uitpraten na afloopt van de uitzending. Verstraete besefte dat hij in de fout was gegaan, aldus VRT-woordvoerder Hans Van Goethem in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven