Complimenten voor Kris Wauters: ‘Hij heeft minder streken dan Koen’

517
Foto: Ymke Dirikx

Zaterdagnamiddag stond Kris Wauters in het Sportpaleis tijdens ’24 Uur Live’. Uiteraard ook samen met broer Koen Wauters. Samen brachten zij onder andere ‘Vonken en vuur’, maar Kris zong ook solo. Zo bracht hij onder andere een nummer van Will Tura en ook Raymond van het Groenewoud kwam aan bod.

Het solo-optreden van Kris viel bijzonder in de smaak bij de kijkers. “Kris heeft een veel mooiere stem en veel minder streken…”, schrijft één van de fans op Facebook. “Hij kan veel beter zingen, Koen is zo vals of mijn 5 katten samen”, is één van de verzuurde reacties op Facebook. “Ik hoor hem liever. Als ik zijn broer hoor, draai ik de knop om. Sorry Koen”, is een andere reactie. “Eigenlijk is dat waar Kris zingt beter dan Koen en ja als echte Clouseau fan kan ik dat gerust zeggen.

Maar er zijn ook positieve reacties aan het adres van Koen, gelukkig maar. “Zonder Kris geen Clouseau maar zonder Koen ook ni ze.. blij dat ge ook fan bent..ik al 33 jaar..”, reageert een fan van Koen. “Kris heeft muzikaal gezien heel wat meer talent dan zijn broer. Maar Koen heeft meer charisma. Ben blij dat Kris wat uit zijn schaduw kruipt”, besluit een andere fan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be