Zijn dit de drie genomineerden van Big Brother?

0
Zijn dit de drie genomineerden van Big Brother?
Foto: Play4

Wie zijn deze week de genomineerden bij Big Brother? De huisbaas maakte eerder deze week bekend dat de kijker deze week zou mogen nomineren en dat is gebeurd. Woensdagmiddag om 12 uur werd de stemming afgesloten. De stemmen zijn geteld, vanavond na de dagelijkse aflevering zal het resultaat bekendgemaakt worden en kan er op de drie genomineerden gestemd worden.
Zijn dat Zoey, Jill en Matt of bestaat het trio uit Zoey, Jill en Michel? De polls op de sociale media zijn namelijk verdeeld.

Opvallend is wel dat Zoey en Jill in zowat alle polls de koplopers zijn, Zoey zelfs met grote voorsprong. Alleen over Matt en Michel zijn de stemmers op de verschillende fansites het niet eens.

Onze prognose? Zoey, Jill en Michel worden vanavond bekendgemaakt als de drie genomineerden. Michel ligt bij behoorlijk veel fans onder vuur terwijl Matt iets meer krediet krijg bij de kijkers. Vanaf het moment dat er gestemd kan worden voor de exit, zal het hard tegen hard gaan, want donderdagavond zal één van de drie genomineerden het huis moeten verlaten. De kans is groot dat Zoey de pechvogel van de week zal worden, al moeten we uiteraard de stemming afwachten. Als Zoey in alle polls op één staat, dan zullen haar fans zonder twijfel massaal aan het stemmen slaan terwijl de anderen dat misschien iets minder fervent zullen doen. Spannend zal het donderdagavond in ieder geval worden, eigenlijk woensdagavond al. Want de drie genomineerden zullen nu aan de weet komen dat zij bij het publiek niet (langer) geliefd zijn. Als Jill effectief genomineerd is, zal dat voor haar mogelijk een zware klap zijn. Zij was eerder één van de lievelingen bij de kijker. Maar goed, eerst afwachten of zij effectief genomineerd is, al valt er aan een tiental polls écht niet te twijfelen.


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven